SÆSONMENU 2021

SEPTEMBER - OKTOBER - NOVEMBER

_______________________________________________________________________________



Varmrøget laks fra egen rygeovn

med råmarineret fennikelsalat, pærer, ristede nødder og sauce verde


Helstegt kalveculotte

med timian og havsalt, grillede løg, cremede kartofler, bønner med bacon samt krydderurtesky


Blødende chokoladekage

med syltede brombær, karamel og vaniljeparfait


295,-

pr. couv. - min 10 couv.


_______________________________________________________________________________


SÆSONBUFFET 2021

SEPTEMBER - OKTOBER - NOVEMBER

_______________________________________________________________________________


Let rejesalat

med avocado, citron og purløg serveret i små butterdejsskaller

Oksecarpaccio

med pesto, rucola og citrus vinegrette

Helstegt oksefilet

med kryddersmør og små krydrede kyllingefrikadeller

Grillede nye gulerødder

med persillehummus

Grøn salat

med asparges, ærter, springløg, parmesan og ristede mandler

Spinatsalat

med blåbær, syltede rødløg, feta og croutons

Nye danske kartofler

vendt med  rygeost, radiser, purløg og karse

Hjemmebagt bærtærte

 med chokolade og vaniljecreme

- Eller -

Hjemmelavet nougat is

 serveret med hindbærsorbet og friske bær


315,-
pr. couv. - min 15 couv.

Hertil brød og smør.


 _______________________________________________________________________________


For at se vores andre lækre Festmenuer og Buffeter,

kan du downloade vores selskabsbrochure HER


Bestil maden allerede nu ! 

Skriv på mail: hosvipsen@yahoo.com

Ring på: Tlf: +45 31 45 80 74

Eller sende en forespørgsel:  HER   



Ved bestilling af mad til arrangementer godkender du automatisk vores Handelsbetingelser

TLF:  +45 31 45 80 74