SÆSONMENU 2021

MARTS - APRIL - MAJ

_______________________________________________________________________________


Marinerede tigerrejer 

med limedressing og sprøde urter


Helstegt mør okseroast

med sauté  af forårsgrønt, langtidsbagte tomater, kartoffeltimbale og kraftig portvinssauce 


Vanilje panna cotta 

med rom-braiseret ananas og abrikos samt sprød crumble


295,-

pr. couv. - min 10 couv.


_______________________________________________________________________________


SÆSONBUFFET 2021

OKTOBER - NOVEMBER - DECEMBER

_______________________________________________________________________________


Hummerbisque 

med årstidens dampede fisk tilsmagt med cognac 

Rilette af varmrøget torsk 

rørt med krydderurter, capers og freme fraiche 

Svampefarseret unghanebryst 

Rødvinsbraiseret oksesteg 

serveret i sauce af fonden med karamelliseret løg og surt 

Grønkålssalat 

med tahin vinaigrette, parmesan og rugbrøds croutons   

Jordskokkesalat 

med æble, timian og citron 

Pommes macaire (dobbeltbagt, gratineret kartoffel) 

Mango-passions kage 

med passionsparfait og chokoladejord 

- Eller -

Vipsens hjemmelavede vaniljeparfait 

med salat af bagte ananas og sprøde nøddeflager


315,-
pr. couv. - min 15 couv.

Hertil brød og smør.


 _______________________________________________________________________________


For at se vores andre lækre Festmenuer og Buffeter,

kan du downloade vores selskabsbrochure HER



Bestil maden allerede nu ! 

Skriv på mail: hosvipsen@yahoo.com

Ring på: Tlf: +45 31 45 80 74

Eller sende en forespørgsel: HER   



Ved bestilling af mad til arrangementer godkender du automatisk vores Handelsbetingelser

TLF:  +45 31 45 80 74