SÆSONMENU 2020

OKTOBER - NOVEMBER - DECEMBER

_______________________________________________________________________________



Kokkens torskesouffle med skaldyr

i skøn dressing, sprøde rodfrugter og blå kartofler


Skiver af krondyr med pebercrust

kartoffelgratin med trøffel, glaserede rødbeder samt vildt flødesauce


Æble-karameltærte 

med mormors vaniljeparfait samt appelsinkaramel-crunch og noget syrligt


295,-

pr. couv. - min 10 couv.


_______________________________________________________________________________


SÆSONBUFFET 2020

OKTOBER - NOVEMBER - DECEMBER

_______________________________________________________________________________


Røget dyrekølle

med æble, rucola og sprøde nødder og estragon creme

Små butterdejsskåle 

med laksemouse og dild

Honning marineret skinkesteg 

med hjemmelavede sprøde svær

Confiteret andebryst 

med balsamico og langtidsbagte tomater

Grov rodfrugt mos 

med hvidløg og timian

Kraftig portvinssky

Salat af grønne bønner 

med dijon vinagrette, bacon og syltet rødløg

Rødkålssalat 

med appelsin, feta og persille

Cheesecake 

med syltede kirsebær og knas

- Eller -

Gammeldags æblekage 

med makronrasp og flødeskum


315,-
pr. couv. - min 15 couv.

Hertil brød og smør.


 _______________________________________________________________________________


For at se vores andre lækre Festmenuer og Buffeter,

kan du downloade vores selskabsbrochure              



Bestil maden allerede nu ! 

Skriv på mail: hosvipsen@yahoo.com

Ring på: Tlf: +45 31 45 80 74

Eller Send en forespørgsel: 



Ved bestilling af mad til arrangementer godkender du automatisk vores Handelsbetingelser

HER
HER

TLF:  +45 31 45 80 74