SÆSONMENU 2021

JUNI - JULI - AUGUST

_______________________________________________________________________________



Koldrøget laks med pikantcreme

hertil salat med friske asparges, rød peber, citron og sauce vert


Rosastegt kalvefilet

med gremolata, pommes rösti, flødemonteret kalvesky og spæde sommergrøntsager


Rocky Road chokoladebrownie

med rabarber, karamelsauce og vaniljeparfait


295,-

pr. couv. - min 10 couv.


_______________________________________________________________________________


SÆSONBUFFET 2021

JUNI - JULI - AUGUST 

_______________________________________________________________________________


Friske asparges 

med sauce tartare og stenbiderrogn

Hvidløgsstegte tigerrejer

vendt i salat af citrus marinerede urter og persille. Hertil chilimayo

Rosastegt kalveculotte

med pebercrust

Skinkesteg

med barbecue rub

Røgede kartofler

med cream cheese og karse

Hvedekerne salat

med springlag, ærter, radiser og krydderurter

Caesarsalat

med sprøde croutons, dressing a part

Rabarbercrumble

med Vipsens hjemmelavede vaniljeparfait

- Eller -

Rabarber trifli, rabarberkompot

med sprøde makroner, vaniljecreme og flødeskum


315,-
pr. couv. - min 15 couv.

Hertil brød og smør.


 _______________________________________________________________________________


For at se vores andre lækre Festmenuer og Buffeter,

kan du downloade vores selskabsbrochure HER


Bestil maden allerede nu ! 

Skriv på mail: hosvipsen@yahoo.com

Ring på: Tlf: +45 31 45 80 74

Eller sende en forespørgsel:  HER   



Ved bestilling af mad til arrangementer godkender du automatisk vores Handelsbetingelser

TLF:  +45 31 45 80 74