SÆSONMENU 2022
JUNI - JULI - AUGUST
_______________________________________________________________________________
Koldrøget laks med pikantcreme
hertil salat med friske asparges, rød peber, citron og sauce vert
Rosastegt kalvefilet
med gremolata, pommes rösti, flødemonteret kalvesky og spæde sommergrøntsager
Rocky Road chokoladebrownie
med rabarber, karamelsauce og vaniljeparfait
325,-
pr. couv. - min 10 couv.
_______________________________________________________________________________
SÆSONBUFFET 2022
JUNI - JULI - AUGUST
_______________________________________________________________________________
Friske asparges
med sauce tartare og stenbiderrogn
Hvidløgsstegte tigerrejer
vendt i salat af citrus marinerede urter og persille. Hertil chilimayo
Rosastegt kalveculotte
med pebercrust
Skinkesteg
med barbecue rub
Røgede kartofler
med cream cheese og karse
Hvedekerne salat
med springlag, ærter, radiser og krydderurter
Caesarsalat
med sprøde croutons, dressing a part
Rabarbercrumble
med Vipsens hjemmelavede vaniljeparfait
- Eller -
Rabarber trifli, rabarberkompot
med sprøde makroner, vaniljecreme og flødeskum
345,-
pr. couv. - min 15 couv.
Hertil brød og smør.
_______________________________________________________________________________
For at se vores andre lækre Festmenuer og Buffeter,
kan du downloade vores selskabsbrochure HER
♡
Bestil maden allerede nu !
Skriv på mail: hosvipsen@yahoo.com
Ring på: Tlf: +45 31 45 80 74
Eller sende en forespørgsel: HER
Ved bestilling af mad til arrangementer godkender du automatisk vores Handelsbetingelser
TLF: +45 31 45 80 74