SÆSONMENU 2020

JULI - AUGUST - SEPTEMBER

_______________________________________________________________________________



Varmrøget laks fra egen rygeovn

med råmarineret fennikelsalat, pærer, ristede nødder og sauce verde


Helstegt kalveculotte

med timian og havsalt, grillede sommerløg, nye danske persillekartofler, bønner, ribs, samt krydderurtesky


Blødende chokoladekage

med jordbærsalat, hvid chokoladecreme og sorbet


295,-

pr. couv. - min 10 couv.


_______________________________________________________________________________


SÆSONBUFFET 2020

JULI - AUGUST - SEPTEMBER

_______________________________________________________________________________


Let reje salat

med avocado, citron og purløg serveret i små butterdejsskaller

Okse carpaccio 

med pesto, rucola og citrus vinagrette

Helstegt oksefilet 

med kryddersmør små krydrede kyllingefrikadeller

Grillede nye gulerødder 

med persillehummus

Grøn salat 

med asparges, ærter, springløg, parmesan og ristede mandler

Spinat salat 

med blåbær, syltede rødløg, feta og croutons

Nye danske kartofler 

vendt med rygeost, radiser, purløg og karse

Hjemmebagt bærtærte 

med chokolade og vaniljecreme

- Eller -

Hjemmelavet nougat is 

serveret med hindbær sorbet og friske bær


315,-
pr. couv. - min 15 couv.

Hertil brød og smør.


 _______________________________________________________________________________


For at se vores andre lækre Festmenuer og Buffeter,

kan du downloade vores selskabsbrochure              



Bestil maden allerede nu ! 

Skriv på mail: hosvipsen@yahoo.com

Ring på: Tlf: +45 31 45 80 74

Eller Send en forespørgsel: 



Ved bestilling af mad til arrangementer godkender du automatisk vores Handelsbetingelser

HER
HER

TLF:  +45 31 45 80 74