SÆSONMENU 2020

JANUAR - FEBRUAR - MARTS

_______________________________________________________________________________



Marinerede tigerrejer

Med limedressing og sprøde urter


Helstegt oksemørbrad

Med hvidløgsbagte rodfrugter, langtidsbagte tomater, 

kartoffeltimbale og kraftig portvinssauce


Vanilje Panna Cotta

Med rombraiseret ananas og abrikos samt sprød crumble


295,-  

pr. Couv. - (Min 10 couv)   

_______________________________________________________________________________


SÆSONBUFFET 2020

JANUAR - FEBRUAR - MARTS

_______________________________________________________________________________


Hummerbisque

Med årtidens dampede fisk, tilsmagt med cognac

Rilette af varmrøget torsk

Rørt med krydderurter, kapers og creme fraiche

Svampefarseret unghanebryst

Rødvinsbraiseret oksesteg

Serveret i sauce af fonden, med karamelliseret løg og surt

Grønkålssalat

Med tahin vinaigrette, parmesan og rugbrødscroutons

Jordskokkesalat

Med æble, timian og citron

Pommes Macaire

(Dobbeltbagt, gratineret kartoffel)

Mango-Passionskage

Med passionsparfait og chokoladejord

- Eller -

Vipsens hjemmelavet vaniljeparfait

Med salat af bagte ananas og sprøde nøddeflager


315,-  

pr. Couv. - (Min 15 couv)

hertil brød og smør   

_______________________________________________________________________________


For at se vores andre lækre Festmenuer og Buffeter,

kan du downloade vores selskabsbrochure              



Bestil maden allerede nu ! 

Skriv på mail: hosvipsen@yahoo.com

Ring på: Tlf: +45 31 45 80 74

Eller Send en forespørgsel:

HER
HER

TLF:  +45 31 45 80 74