SÆSONMENU 2019

OKTOBER - NOVEMBER - DECEMBER

_______________________________________________________________________________



Kokkens torskesouffle m. skaldyr

i skøn dressing, sprøde rodfrugter og blå kartofler


Skiver af krondyr m pebercrust

kartoffelgratin med trøffel, glaserede rødbeder samt vildt flødesauce


Æble-karameltærte med mormors vaniljeparfait

samt appelsinkaramel crunch og noget syrligt


295,-  

pr. Couv. - (Min 10 couv)   

_______________________________________________________________________________


SÆSONBUFFET 2019

OKTOBER - NOVEMBER - DECEMBER

_______________________________________________________________________________


Røget dyrekølle

med æble, rucola og sprøde nødder og estragon creme

Små butterdejsskåle 

med laksemouse og dild

Honning marineret skinkesteg 

med hjemmelavede sprøde svær

Confiteret andebryst 

med balsamico og langtidsbagte tomater

Grov rodfrugt mos 

med hvidløg og timian

Kraftig portvinssky

Salat af grønne bønner 

med dijon vinegrette, bacon og syltet rødløg

Rødkålssalat 

med appelsin, feta og persille

Cheese cake 

med syltede kirsebær og knas

- Eller -

Gammeldags æblekage 

med makronrasp og flødeskum


315,-  

pr. Couv. - (Min 15 couv)

hertil brød og smør   

_______________________________________________________________________________


For at se vores andre lækre Festmenuer og Buffeter,

kan du downloade vores selskabsbrochure             



Bestil maden allerede nu ! 

Skriv på mail: hosvipsen@yahoo.com

Ring på: Tlf: +45 31 45 80 74

Eller Send en forespørgsel:

HER
HER

TLF:  +45 31 45 80 74