SÆSONMENU 2020

APRIL - MAJ - JUNI

_______________________________________________________________________________



Koldrøget laks med pikantcreme

Salat med friske asparges, rød peber, citron og sauce vert


Rosastegt kalvefilet

med gremolata, pommes rösti, flødemonteret kalvesky og spæde sommergrøntsager


Rocky road chokolade brownie

med rarbarber, karamelsauce og vaniljeparfait


295,-

pr. couv. - min 10 couv.


_______________________________________________________________________________


SÆSONBUFFET 2020

APRIL - MAJ - JUNI

_______________________________________________________________________________


Friske asparges
med sauce tatare og stenbiderrogn

Hvidløgs stegte tigerrejer

vendt i salat af citrus marinerede urter og persille. Hertil chili mayo

Rosastegt kalveculotte 

med pebercrust

Skinkesteg
med barbecue rub

Røgede kartofler
med cream cheese og karse

Hvedekerne salat
med springlag, ærter, radiser og krydderurter

Cæsar salat
med sprøde croutoner, dressing a part

Rabarbercrumble
med Vipsens hjemmelavede vanilje parfait

- Eller -

Rabarber trifli, rabarberkompot

med sprøde makroner, vanilje creme og flødeskum


315,-
pr. couv. - min 15 couv.

Hertil brød og smør.


 _______________________________________________________________________________


For at se vores andre lækre Festmenuer og Buffeter,

kan du downloade vores selskabsbrochure              



Bestil maden allerede nu ! 

Skriv på mail: hosvipsen@yahoo.com

Ring på: Tlf: +45 31 45 80 74

Eller Send en forespørgsel: 



Ved bestilling af mad til arrangementer godkender du automatisk vores Handelsbetingelser

HER
HER

TLF:  +45 31 45 80 74