ÅRSTIDENS MENU

Menuer sammensat ud fra sæsonens bedste råvarer.

→ Vælg mellem menu eller buffet ud fra årstiderne forår, sommer, efterår og vinter.

Forår

 * Kan bestilles i marts-april-maj *

Forårs menu

Marinerede tigerrejer

med hvidløgs aioli og sprøde urter. Hertil brød og smør.

Helstegt mør okseroast

Med sauté af forårs grønt, kartoffeltimbale, samt portvinssauce

Hvid chokolade panna cotta

med rabarber og knas

325,-

pr. couv. – min 10 couv.

Forårs buffet

  • Let reje salat med avocado i små butterdejsskaller
  • Okse carpaccio med pesto, rucola og citron
  • Helstegt oksefilet med kryddersmør
  • Krydrede kyllingefrikadeller
  • Grillede gulerødder med persillehummus
  • Årstidens grønne salat med dressing
  • Spinat salat med blåbær, syltede rødløg, feta og saltede mandler med olie/eddike dressing
  • Nye kartofler vendt med rygeost, radiser, purløg og karse
  • Rabarber crumble med hjemmelavet vanilje parfait
  • hertil brød og smør.

365,-

pr. couv. – min 15 couv.

Sommer

 * Kan bestilles i juni – juli – august *

Sommer menu

Koldrøget laks med pikantcreme

Med friske asparges, salat og sauce verde. Samt brød og smør

Rosastegt kalvesteg

Med gremolata

Hertil krydderurte kartofler, flødemonteret kalve sky, samt sommergrønt

Karamel chokolade brownie

Med jordbær og fløde(is)

325,-

pr. couv. – min 10 couv.

Sommer buffet

  • Friske asparges med sauce tatare
  • Hvidløgsstegte tigerrejer vendt i salat af citrusmarinerede urter og persille, hertil chili mayo
  • Rosastegt kalveculotte med pebercrust
  • Skinkesteg med barbecue rub
  • Røgede kartofler med cream cheese og karse
  • Hvedekernesalat med tomatpesto og grønt
  • Ceasar salat med sprøde croutons samt dressing a part
  • Islagkage a la jordbær tærte. Mazarin bund, chokolade, vanilje is og jordbær
  • hertil brød og smør

365,-

pr. couv. – min 15 couv.

Efterår

 * Kan bestilles i september -oktober – november *

Efterårs menu

Varmrøget laks fra egen røgovn

Med råmarineret fennikelsalat, pærer, ristede nødder og urtedressing. Hertil brød og smør

Helstegt kalveculotte

Med timian og havsalt

Grillede løg, cremede kartofler, bønner med bacon samt krydderurtesky

Chokolade fondant

Med syltede brombær, karamel og vanilje parfait

325,-

pr. couv. – min 10 couv.

Efterårs buffet

  • Jomfruhummerbisque tilsmagt med cognac og fløde
  • Rilette af varmrøget fisk rørt med krydderurter
  • Farseret unghanebryst
  • Rødvinsbraiseret oksesteg serveret i sauce af fonden med karamelliseret løg og surt
  • Grønkålssalat med æbler og feta
  • Salat at bagte rodfrugter med dressing
  • Pommes macaire (dobbeltbagt, gratineret kartoffel)
  • vipsens hjemmelavet vanilje parfait med salat af bagt ananas samt knas
  • Hertil brød og smør

365,-

pr. couv. – min 15 couv.

Vinter

 * Kan bestilles i december – januar – februar *

Vinter menu

Kokkens torskesouffle                                                                                     Med skaldyr

Hertil skøn dressing, salat samt sprøde rodfrugter. Hertil brød og smør

Rosastegt okse                                                                                                     Med pebercrust

Kartoffelgratin, balsamico-glaserede rødbeder, saltbagt selleri, samt hariçots verts og provencesauce

Æbletærte

Med mormors vaniljeparfait og dulce de leche

325,-

pr. couv. – min 10 couv.

Vinter buffet

  • Røget culotte med æble, rucola, sprøde nødder og estragon creme
  • Små butterdejsskåle med laksemouse og dild
  • Honningmarineret skinkesteg
  • Confiteret andebryst med balsamico og langtidsbagte tomater
  • Grov rodfrugtemos med hvidløg og timian
  • Kraftig portvinssky
  • Salat af grønne bønner med dijon vinegrette, bacon og syltede rødløg
  • Rødkålssalat med appelsin, feta og persille
  • `Cheese cake` med syltede kirsebær og knas
  • Hertil brød og smør

365,-

pr. couv. – min 15 couv.

Se også vores...