Højtider

Julebufféter, Juletapas og nytårsmenu til højtiderne.

→ Vælg mellem nytårsmenu, julebufféter eller juletapas

Nytårs menu 2025

FORRET (Du får alle 3 forretter)

Tiger rejer med chipotle dip
Og citrus marinerede urter

Cremet fiske/skaldyrs suppe
Med springløg og citron perler

Kokkens laksesoufflé
med basilikumscreme  
Toppet med rugknas

Hertil
Koldhævet surdejs baguette og
Smør fra Thise

HOVEDRET

Vipsens møre okseroast

hertil 

kraftig rødvin/portvins sauce med timian.


Grov kartoffel puré med trøffel, smør og creme fraiche.

Samt

confiterede svampe med hvidløg og saltbagte “rødder”

DESSERT

Variation af hindbær og lakrids

(du får alle 3 desserter)

Pecan/chokolade brownie med hindbær-lakrids knas

Hjemmelavet hindbær parfait med lakrids cookie crumble

Lakrids panna cotta med hindbær topping

449,-

pr. couv.

vi anbefaler at bestille i så god tid som muligt

da vi oplever fra tidligere år at vi må melde udsolgt omkring midt december.

bestillings deadline er 22 december 

Menuen afhentes d 31/12 mellem 11.00-13.00.

der medfølger en let udførlig vejledning med.

Julebuffét

2025
JULEBUFFÉT I

  • Marinerede sild med løg og kapers
  • Æg og håndpillede rejer med mayonnaise
  • Paneret rødspættefilet med vores egen remoulade og citron
  • Kokkens hønsesalat med bacon
  • Lun leverpostej med bacon og svampe
  • Flæskesteg (kold) med hjemmekogt rødkål og Vipsens sprøde svær
  • Hjemmelavet ris a la mande med kirsebærsauce
  • eller
  • Chokolade fondant med kanelristede mandler og syrlig kirsebær coulis
  • Brød og smør +25kr. (solsikkekerne rugbrød i skiver samt lyst durum brød og Thise smør)

255,-

pr. couv. – min 6 couv.

2025
JULEBUFFÉT II

  • Husets karrysild med æbler og løg
  • Marinerede sild med løg og kapers
  • Varmrøget laks fra egen røgovn med urtecreme
  • Æg og håndpillede rejer med mayonnaise
  • Paneret rødspættefilet med vores egen remoulade og citron
  • Flæskesteg (kold) med hjemmekogt rødkål og Vipsens sprøde svær
  • Klassiske frikadeller med agurkesalat
  • Tarteletter med høns i asparges
  • Lun leverpostej med bacon og svampe
  • Udvalg af oste med tilbehør
  • Hjemmelavet ris a la mande med kirsebærsauce
  • eller
  • Chokolade fondant kanelristede mandler og syrlig kirsebær coulis
  • Brød og smør +25kr. (solsikkekerne rugbrød i skiver samt lyst durum brød og Thise smør)

315,-

pr. couv. – min 8 couv.

OBS! Alt det “kolde” er færdiganrettet og klar til servering. De lune retter, skal lunes i ovnen inden servering.

Juletapas 2025

  • Varmrøget laksemousse med sprød salat og appelsin creme
  • Tigerrejer vendt i persillepesto med hvidløgs aioli
  • Slider med flæskesteg og bearnaise
  • Landpaté med trøffelmayo
  • krydrede frikadeller i spicy tomatsauce (lunes inden servering)
  • Charcuterie bræt med 2 slags charcuterie og 2 oste med oliven og figenmarmelade
  • Vanilje pannacotta med kirsebær kompot og kanel ristede mandler
  • Brød og smør

285,-

pr. couv.

min. 8 couv.

Se også vores...