Sammensæt-selv menu

Se vores store udvalg af retter, og sammensæt din egen menu.

Forretter

  • Tapas – vælg 3 tapas fra vores tapas menu + 35
  • Koldrøget laks med sauce tatare samt krydderurte salat
  • Varmrøget laks fra egen røgovn med sauce verde og krydderurter
  • Klassisk tunmousse med urtedressing, håndpillede rejer og salater
  • Roulade af koldrøget laks med kaviarcreme og urter
  • Marinerede tigerrejer vendt med julienne urter og sprøde salater hertil hvidløgs-aioli
  • Varmrøget laksemousse med purløgscreme samt salater og krydderurter
  • Hjemmelavet Fiskepaté med thousand island dressing, håndpillede rejer, salat og asparges
  • Tarteletter med høns i asparges
  • Fiskelagkage– se festbuffet lll min 15 couv. + 15kr
  • Carpaccio – marineret oksekød i tynde skiver med hjemmelavet persillepesto, parmesan, citron og rucola
  • Lufttørret skinke med melon
  • Serrano skinke med mozzarella, balsamico og bagte tomater
  • Klassisk rejecocktail med hjemmelavet Thousand Island dressing
  • Røget okseculotte med bearnaise creme, salater og sprødt +10kr
  • Suppe efter eget ønske eks. Hummerbisque, svampesuppe, porre/kartoffel eller lign

75,-

75 kr. Pr. Couv. – min. 10 couv.
Prisen er inkl. Brød og smør. (undtaget tarteletter).

OBS. Brød varmes inden servering.

HOVEDRETTER

  • Amerikansk rosastegt okseroast 85,-. Vi anbefaler – mørt, smagsfuldt uden fedtmarmorering.
  • Helstegt oksefilet med fedtkant 95,-
  • Helstegt oksemørbrad 125,-
  • Kold skåret roastbeef 70,- (færdig anrettet og klar til servering)
  • 2 stk oksefrikadeller med feta 45,-
  • Urtestegt kalveculotte 85,-
  • Helstegt kalvefilet 95,-
  • Skinkesteg med sprød svær – 70,- (obs kan ikke komme i termokasse grundet sværen)
  • Honningmarineret skinkesteg 70,-
  • Chipotle marineret svinekam 70,-
  • Grillet marineret svinemørbrad 75,-
  • Svinekam stegt som vildt 70,-
  • Pulled pork 60,-. Vipsens egen langtidsstegte –  super mørt!
  • Glaseret party gris 55,-
  • 3 stk. Klassiske små frikadeller 35,-
  • Pestobagt unghanebryst 75,-
  • 2 stk krydrede kyllingefrikadeller 35,-
  • 3 stk store hot wings i vores egen dryrub 30,-
  • 2 stk krydrede kyllingelår 35,-
  • Ramsløgsmarineret helstegt kalkunbryst 65,- (kan anrettes koldt hvis dette ønskes)
  • Timianstegt lammeculotte 95,-
  • 2 stk. Veganske frikadeller 50,-

Min. 10 couv. – Kun i forbindelse med køb af menu

KARTOFLER

  • Smørristede kartofler
  • Bagte kartofler med purløgs creme
  • Bagte kartofler med kryddersmør
  • Cremede trøffel kartofler + 10kr
  • Grov rodfrugt mos (sæson)
  • Bagt kartoffelmos med ost
  • Rösti
  • Pestobagte kartofler
  • Krydderkartofler
  • Sesam ristede kartofler
  • Kartoffelgratin
  • Rigtige flødekartofler +10

25,-

pr. Couv

SAUCE

  • Rødvinssauce
  • Flødesauce
  • Krydderurte sauce
  • Svampesauce
  • Sauce provence (tomat-hvidløg)
  • Bearnaisesauce +10,-
  • Dijonsauce
  • Hvidløgssmør
  • Kokkens kryddersmør
  • Portvins sauce
  • Rødvins-timian glace + 15,- (med trøffel + 15)
  • Trøffel bearnaise +15,-

15,-

pr. Couv

Andet tilbehør

  • Brød og smør 25,-
  • Tzatziki 15,-
  • Hummus 15,-
  • Coleslaw 15,-
  • Waldorff salat 15,-
  • Syltede tyttebær 15,-
  • Grøntsagstærte 25,-
  • Bagte rodfrugter (sæson) 35,-
  • Årstidens grøntsags sauté 35,-

SALATER

  • Hjemmelavet klassisk kartoffelsalat med purløg og creme fraiche
  • Marineret kartoffelsalat med rødløg og bønner
  • Kartoffelsalat med rygeost, karse og radiser
  • Græsk salat med tomat, feta, oliven, agurk og rødløg
  • Tomatsalat med frisk mozzarella og basilikum +10,-
  • Bønnesalat med haricots verts, syltede rødløg og dijonsennep
  • Grøn salat med årstidens grønt
  • Caesar salat med parmesan og croutons samt caesar dressing apart +10,-
  • Broccolisalat med bacon, rødløg og solsikkekerner
  • Bulgursalat med tomat, feta og oliven
  • Pastasalat med hjemmelavet persillepesto
  • Spinatsalat med blåbær, feta og syltede rødløg
  • Jordbærsalat med mozzarella, ærter, rucola og balsamico (sæson) +10,-
  • Rødkålssalat med appelsin, æbler og nødder (sæson)
  • Vandmelon salat med spinat og feta (sæson) +10,-
  • Salat med bagte rodfrugter, semi dried tomater og feta (sæson)
  • Kålsalat med quinoa, syltet rødløg, feta og edamame bønner vendt i let dressing

25,-

pr couv. Min 10 couv af hver variant

Hjemmelavet dressing

  • Hvidløgsdressing
  • Urtedressing
  • Thousand Island
  • Goma
  • Olie/eddike

5,-

pr couv. 

SALATBAR

10 slags grønt/tilbehør inkl. 2 slags hjemmelavet dressings

60,-

pr. couv. Min. 10 couv.

DESSERTER

  • Vipsens islagkage hjemmelavet flødeis på lækker browniebund
    Pyntet med sorbet, knas og friske bær
  • Lækker `cheese cake` med kiksecrumble og årstidens bærkompot- portionsanrettet
  • Hvid chokolade panna cotta med bærkompot og knas- portionsanrettet
  • Kokkens keylime tærte i sprød bund med syrlig limecreme og marengs-portionsanrettet
  • Karamel chokolade brownie med braiseret ananas og passions coulis-portionsanrettet
  • Æbletærte med creme fraiche
  • Chokolade fondant med årstidens frugt/bær og knas-portionsanrettet
  • Gammeldags æblekage– portionsanrettet
  • Chokolade mousse på belgisk chokolade med bær og flødeskum-portionsanrettet
  • Frugttærte med vanille creme med årstidens frugt/bær
  • Trifli med årstidens frugt/bær, vanille creme og makroner – portionsanrettet
  • Tiramisu– lækker italiensk kaffe dessert-portionsanrettet

75,-

pr couv. Min 10 couv.

Ønsker du hjemmelavet is eller sorbet til din dessert + 15,-

NATMAD

Kun i forbindelse med køb af menu.

  • Frikadeller med kartoffelsalat
  • Biksemad med rugbrød og rødbeder
  • Aspargessuppe med kødboller og brød
  • Pølsebord – 4 slags pålæg og leverpostej med tilbehør og brød +10kr
  • Italiensk pølse-ostebord med tilbehør og brød +40,-
  • Suppe efter ønske med brød
  • Byg selv sandwich
  • Pølser med brød og tilbehør

65,-

pr. couv. Min. 10 couv.

Se også vores...