Højtider

Julebufféter, påskebuffét og nytårsmenu til højtiderne.

→ Vælg mellem nytårsmenu, julebufféter eller påskebuffét.

Nytårs menu

FORRET (Du får hele 3 forretter)

Tiger rejer med purløgscreme
Og citrus marinerede urter

Cremet fiske/skaldyrs suppe
Med marinerede hvedekerner
Og rodfrugter

Tatar af koldrøget laks med
med cream cheese og krydderurter
Toppet med rugknas

Hertil
Koldhævet surdejs baguette og
Smør fra Thise

HOVEDRET

Mør okseroast
Med fløde monteret provence sauce
Knuste kartofler med smør, parmesan og løvstikke
Samt sauté af vintergrønt

DESSERT

Variation af solbær og chokolade

(du får alle 3 desserter)

Karamel/chokolade brownie med marengs

Hjemmelavet solbær parfait med nøddeknas

Hvid chokolade panna cotta med solbær topping

449,-

pr. couv.

Menuen afhentes d 31/12 mellem 11.00-13.00.

der medfølger en let udførlig vejledning med.

Julebuffét

JULEBUFFÉT I

  • Marinerede sild med løg og kapers
  • Æg og rejer med mayonnaise
  • Paneret rødspættefilet med remoulade og citron
  • Hønsesalat med bacon
  • Lun leverpostej med bacon og svampe
  • Flæskesteg (kold) m. rødkål og hjemmelavet sprøde svær
  • Ris a la mande med kirsebærsauce
  • Brød og smør +25kr.

225,-

pr. couv. – min 6 couv.

JULEBUFFÉT II

  • Karrysild med æbler og løg
  • Marinerede sild med løg og kapers
  • Varmrøget laks med urtecreme
  • Æg og rejer med mayonnaise
  • Paneret rødspættefilet m. remoulade og citron
  • Flæskesteg (kold) med rødkål og hjemmelavede sprøde svær
  • Frikadeller med agurkesalat
  • Tarteletter med høns i asparges
  • Lun leverpostej med bacon og svampe
  • Udvalg af oste med tilbehør
  • Ris a la mande med kirsebærsauce
  • Brød og smør +25kr.

285,-

pr. couv. – min 8 couv.

OBS! Alt det “kolde” er færdiganrettet og klar til servering. De lune retter, skal lunes i ovnen inden servering.

Påskebuffét

  • Hjemmelavet Karrysild med løg og capers
  • Hvide sild med løg og capers
  • Æg med Håndpillede rejer og Mayo
  • Varmrøget laks fra egen røgovn med urtecreme
  • Rødspættefilet med remoulade og citron
  • Vores Hønsesalat med bacon
  • Skiver af rosastegt okseroast
    med årstidens salat samt hjemmerørt dressing
  • Vipsen’s hjemmebagte påskemuffins med citrus topping
  • Brød og smør + 25kr

295,-

pr. couv.

Se også vores...